EKRITUUR IS VERHUISD NAAR SUBSTACK

Vanaf nu zijn nieuwe schrijfsels en verzinnelingen van mijn hand te lezen door je in te schrijven voor mijn gratis, tweewekelijkse nieuwsbrief: EKRITUUR door Christiaan Ronda. Hiermee krijg je om de week een nieuwe tekst, direct in je inbox, elke keer vergezeld door enkele aanbevelingen: culturele uitingen waar ik op het moment door gefascineerd ben óf die ik al jarenlang geweldig vind. Schrijf je in op de Substack-website (en vergeet niet op de Confirmation-link te klikken in de e-mail die Substack je dan stuurt).

Alle eerdere edities van de EKRITUUR-nieuwsbrief zijn op die website te lezen in het Archief. Verder biedt de website een lijst van alle eerdere Aanbevelingen, en een accurate, up-to-date overzicht van mijn Publicaties & andere activiteiten.

Hier, op Ekrituur.nl, verschijnt voorlopig even niks. Dankjewel voor het lezen, hopelijk lees je via de nieuwsbrief verder met me mee.

Dit bericht is geplaatst in Voor Vandaag. Bookmark de permalink.